Gerrit Teunissen (86) is 70 jaar lid van Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Hij krijgt daarvoor vanavond een onderscheiding van het bestuur van de muziekvereniging. Voorzitter Dirk Jan Huntelaar (rechts) kijkt toe hoe de onderscheiding wordt opgespeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Teunissen (86) is 70 jaar lid van Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Hij krijgt daarvoor vanavond een onderscheiding van het bestuur van de muziekvereniging. Voorzitter Dirk Jan Huntelaar (rechts) kijkt toe hoe de onderscheiding wordt opgespeld. © theo kock persfotografie

Hulde voor ‘jongeheer’ Teunissen, 70 jaar bij de Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Met een vergulde speld met drie op een diamant lijkende zirkonia’s is Gerrit Teunissen (86) donderdagavond geëerd voor zijn trouw aan ‘de muziek’ in Hummelo. De onderscheiding werd hem toegekend omdat hij zeventig jaar lid is van Muziekvereniging Hummelo en Keppel, waarvan een groot deel als zeer actief lid.

  1. Brief over Noordtak aan staatssecretaris: ‘Los bestaande logistieke problemen eerst op, zonder nieuwe te creëren’

    Brief over Noordtak aan staatsse­cre­ta­ris: ‘Los bestaande logistieke problemen eerst op, zonder nieuwe te creëren’

    EIBERGEN/ARNHEM - Natuur en Milieu Gelderland heeft met steun van diverse natuurorganisaties in de regio een bief over de Noordtak van de Betuweroute gestuurd aan staatssecretaris Vivianne Heijnen van Verkeer en Infrastructuur. De brief roept de staatssecretaris op om bestaande logistieke problemen rond het goederenvervoer op te lossen zonder daarmee nieuwe problemen te creëren.

Achterhoek