Volledig scherm
PREMIUM
Bob en Nienke Kerver uit Winterswijk. © Nicole Kolkman Photography

Huwelijksreis van Bob en Nienke uit Winterswijk werd een deceptie: ‘Leuke momenten zijn ons afgenomen’

WINTERSWIJK - Het moest een romantische huwelijksreis worden voor Bob (29) en Nienke (28) Kerver uit Winterswijk, maar het werd een deceptie. Door een volgens Bob en Nienke vies en stinkend appartement dat totaal niet leek op wat online werd voorgespiegeld en een reisbureau dat het liet afweten. ‘Veel leuke momenten zijn ons eigenlijk wel afgenomen’. 

Lekker naar het Gardameer in Italië, denken ze. Een appartement in het plaatsje Limone moet de fijne uitvalsbasis worden voor elf dagen vol liefde en leuke uitstapjes. 

Quote

Het apparte­ment leek gewoon niet op wat we geboekt hadden

Bob Kerver
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

Achterhoek