Jeroen van der Kaa met zijn zelf gemaakte laadpunt aan de lantaarnpaal in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen van der Kaa met zijn zelf gemaakte laadpunt aan de lantaarnpaal in Winterswijk. © theo kock persfotografie

In de clinch met de gemeente vanwege een laadkabel op de stoep: antwoord op vijf prangende vragen

WINTERSWIJK - Het verhaal van Jeroen van de Kaa over het gebrek aan laadmogelijkheden voor zijn huis, kon op flink wat reacties rekenen. Van de Kaa kocht een Chevrolet Volt om het milieu te sparen en dacht in de gemeente een medestander te hebben. Toch kreeg hij handhaving aan de deur omdat hij geen laadkabel over de stoep naar zijn auto mag leggen. Had hij dit kunnen weten? Antwoorden op vijf vragen.

1 reactie

  • Pim Willemsen

    2 jaar geleden
    Goed, daar gaan we dan: zèlf een laadpaal bouwen op eigen terrein kost ongeveer 190 euro. Zelf gegoogled. Dan: verbinden naar auto hoeft niet over de stoep, maar kan ook onder de stoep, dus onder de grond, waar niemand er over struikelen kan. Met een freesmachine een opening voor de stekker in stoeprand en doorrrrr.
  1. Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

    Spectacu­lai­re speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

    Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.