Jonge Ajax-fan krijgt kaarten cadeau van bode Rob Dissel en zijn zoon

videoDOETINCHEM - Rob Dissel heeft samen met zijn zoon Mike gisteravond de wedstrijd De Graafschap-Ajax thuis vanaf de bank gekeken. Beiden hebben een seizoenkaart maar voor de gelegenheid deden ze die cadeau aan een moeder en een zoon uit Amsterdam: fervente Ajax-fans.

,,Ik ken de mensen niet eens", zegt Dissel, bode op het stadhuis in Doetinchem. ,,Het gaat om vrienden van een goede bekende van mij. De vader van het gezin is drie jaar geleden aan kanker overleden. Of wij nog wisten hoe aan kaarten te komen. Hebben we niet lang over hoeven nadenken."

Dissel heeft nog wel even toestemming gevraagd aan burgemeester Mark Boumans van Doetinchem. De burgemeester had ten strengste verboden dat Graafschapfans hun  kaart verkochten aan Ajax-supporters. Naar verluidt zijn er kaarten van de hand gegaan voor 400 euro. In dit geval gaf de burgemeester Dissel direct toestemming.

Volledig scherm
Rob Dissel en zijn zoon Mike kijken de wedstrijd De Graafschap - Ajax thuis op de bank, nadat zij hun ticket hebben weggegeven. © DG
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek