Een  jonge vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag halfnaakt gevonden in een weiland in de buurt van De Radstake. Daar was het Hakken en Hengstenbal bezig of net afgelopen. De politie onderzoekt of sprake is van een zedenmisdrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jonge vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag halfnaakt gevonden in een weiland in de buurt van De Radstake. Daar was het Hakken en Hengstenbal bezig of net afgelopen. De politie onderzoekt of sprake is van een zedenmisdrijf. © Jan Ruland van den Brink

Jonge vrouw ligt halfnaakt in weiland na festival: jongen vast voor mogelijk zedenmisdrijf

HEELWEG - Een minderjarige jongen zit vast nadat afgelopen weekend een jonge vrouw deels ontkleed is gevonden in een weiland nabij De Radstake in Heelweg. De politie onderzoekt of sprake is van een zedenmisdrijf.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zelfs bevalling van zijn vrouw moest wachten op de hobby van Gerard (77) uit Gorssel: ‘Alles draait om vogels’
    PREMIUM
    video

    Zelfs bevalling van zijn vrouw moest wachten op de hobby van Gerard (77) uit Gorssel: ‘Alles draait om vogels’

    In zijn achtertuin is een twaalf meter lang net gespannen. Achter het fijnmazige net staan twee plateaus met vogelvoer. Zodra er een vogeltje in het net verstrikt raakt, neemt Gerard Boere (77) het mee naar zijn tuinhuis voor onderzoek. Hij is één van de vijftig Nederlanders die informatie verzamelt voor het ring-MUS project. Het gaat namelijk niet goed met de huismus.

Achterhoek