Kort GD karin pullen
Volledig scherm
Kort GD karin pullen © Zone.college

Karin Pullen nieuwe voorzitter College van Bestuur van Zone.college

BORCULO - Karin Pullen wordt per 1 mei de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Zone.college. 

Het Zone.college verzorgt met ruim 800 medewerkers onderwijs in de groene sector voor ruim 7.000 leerlingen, studenten en werkenden in Oost-Nederland, vanuit locaties in Borculo, Almelo, Doetinchem, Hardenberg, Deventer, Enschede, Twello en Zwolle.

Veelzijdig en ervaren

Karin Pullen (1961) is een ervaren bestuurder en toezichthouder in zorg en onderwijs. Momenteel is ze bestuurder bij IJssel Berkel, een samenwerkingsverband Passend Onderwijs van 24 schoolbesturen met 96 scholen voor primair (speciaal) onderwijs in de gemeenten Berkelland, Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Bronckhorst.

Pullen: „Ik zie Zone.college als een veelzijdige en ambitieuze organisatie waarin de waarden ‘samen, nieuwsgierig, eigenzinnig, vooruitstrevend en zorgzaam’ duidelijk voelbaar zijn. Vanuit mijn ervaring in het (beroeps)onderwijs wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de missie van Zone.college om groots groen onderwijs voor alle generaties te verzorgen en om mee te bouwen aan een vitale leefomgeving.”

Koers

Karin Pullen vormt vanaf 1 mei samen met René van Kuilenburg het College van Bestuur van Zone.college. Ze neemt het stokje over van Willem Huiskamp. Huiskamp was vanaf september 2012 voorzitter van AOC Oost en sinds augustus 2018 van Zone.college. Daarmee zit hij nu aan het einde van zijn bestuurstermijn.

 1. Herman zit woensdag alleen thuis als hij 100 jaar wordt: ‘Ik wilde een zaaltje afhuren, maar dat mag helaas niet van Rutte’
  PREMIUM

  Herman zit woensdag alleen thuis als hij 100 jaar wordt: ‘Ik wilde een zaaltje afhuren, maar dat mag helaas niet van Rutte’

  Herman de Grijff wordt woensdag 100 jaar. De Zutphenees had dat groots willen vieren, maar zit vanwege de coronacrisis alleen thuis als hij de eeuw aantikt. Geen feestje dus voor Herman en dat spijt hem zeer. Zijn jongste zoon Martin maakte een Facebookpagina - ‘Opa De Grijff’ - om zijn vaders leed te verzachten. Daar kunnen mensen hun felicitaties en berichten kwijt.
 2. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
  VIDEO

  Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

  De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

Achterhoek