Andrea Sebastian (links) en Olette van der Werf
Volledig scherm
Andrea Sebastian (links) en Olette van der Werf © Facebook

Kartrekkers Dierenambulance Achterhoek stoppen om ‘ernstige gezondheidsredenen’

VARSSEVELD - De drijvende krachten achter de dierenambulance in de Achterhoek stoppen noodgedwongen met hun werkzaamheden. ‘Vanwege ernstige gezondheidsredenen hebben wij dit besluit moeten nemen’, schrijven Andrea Sebastian en Olette van der Werf op de Facebook-pagina van de dierenhulpverlening.

 1. LIVE | Vorden en SC Klarenbeek ruiken de zege, Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit en heerlijke middag voor AZC
  Liveblog

  LIVE | Vorden en SC Klarenbeek ruiken de zege, Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit en heerlijke middag voor AZC

  Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.
 2. Strafrechtgeleerde Henny Sackers over vrijlating moeder baby Sem: ‘Als voorarrest niet strikt noodzakelijk is voor waarheidsvinding, kom je vrij’
  PREMIUM

  Strafrecht­ge­leer­de Henny Sackers over vrijlating moeder baby Sem: ‘Als voorarrest niet strikt noodzake­lijk is voor waarheids­vin­ding, kom je vrij’

  De moeder van de in 2006 omgebrachte baby Sem mag in vrijheid haar strafzaak bij de rechtbank afwachten. De 39-jarige Doetinchemse wordt na twee weken voorarrest vrijgelaten, al blijft ze volgens het Openbaar Ministerie verdachte. Is dit geen hele gekke wending, nadat de politie zo groots de doorbraak in deze 16 jaar oude coldcase had aangekondigd?