De Dikke bandenrace tijdens Koningsdag in Lochem. Dit jaar zit het er niet in. Alle activiteiten rondom Koningsdag zijn afgelast. De Lochemse Evenementen Organisatie (LEO) vond wel een alternatief voor kinderen uit de gemeente Lochem.
Volledig scherm
PREMIUM
De Dikke bandenrace tijdens Koningsdag in Lochem. Dit jaar zit het er niet in. Alle activiteiten rondom Koningsdag zijn afgelast. De Lochemse Evenementen Organisatie (LEO) vond wel een alternatief voor kinderen uit de gemeente Lochem. © Archieffoto Jan Houwers

Kinderen in gemeente Lochem krijgen toch een soort van koningsspelen

Een tasje met wat lekkers, een kleurplaat en een boekje vol opdrachten. Kinderen uit de gemeente Lochem kunnen dit tasje 24 april ophalen bij de Lochemse Evenementen Organisatie (LEO). Een interactief en digitaal spel dat vanaf huis te spelen is, als vervanging van de activiteiten rondom Koningsdag.

Geen koningsdag en geen wandelvierdaagse. Basisschoolkinderen in de gemeente Lochem zagen alle activiteiten rond de meivakantie verdwijnen door het coronavirus. De Lochemse Evenementen Organisatie (LEO) laat het niet zover komen en heeft een alternatief bedacht voor honderden Lochemse kinderen. 

Achterhoek