Witte driehoekjes hebben Neede in hun greep. Waar verwijzen ze naar, en wie let daarop? En wat als je er géén voor je deur hebt?
Volledig scherm
Witte driehoekjes hebben Neede in hun greep. Waar verwijzen ze naar, en wie let daarop? En wat als je er géén voor je deur hebt? © Peter Zandee

Landingsplaatsen voor ufo’s in Neede. Of toch iets met brandkranen?

Jao JaoNEEDE - In Neede vormen driehoeken op straat het gesprek van de dag. De kans is groot dat het een soort pijlen zijn. Maar waar wijzen ze naartoe? En voor wie zijn ze bedoeld? En wat als je géén pijl voor je huis hebt? Kortom: meer vragen dan antwoorden. En mogelijke antwoorden waar je maar ongerust van wordt. 

  1. Hoezo elke week de Kop van Jut? 5 redenen waarom het juist leuk is om ‘scheids’ te zijn

    Hoezo elke week de Kop van Jut? 5 redenen waarom het juist leuk is om ‘scheids’ te zijn

    EIBERGEN - Het is bij veel voetbalverenigingen in Twente en de Achterhoek elke week weer een opgave: genoeg scheidsrechters vinden voor de wedstrijden in het weekeinde. Het amateurvoetbal in Nederland komt structureel tussen de 1000 en 1500 arbiters tekort. De 14-jarige scheids Kay Meijer uit Eibergen snapt daar weinig van. Hij vindt een voetbalwedstrijd fluiten het mooiste dat er is en noemt vijf redenen waarom hij dat vindt.

Achterhoek