Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve maakte in 2015 een selfie met Bennie Jolink op het benkske. Ter ere van het 40-jarige jubileum van Normaal boodt de gemeente Lochem de band Normaal een bankje aan in het Openluchttheater in Lochem. Dit omdat de band hun succesvolle carrière veertig jaar geleden in het Openluchttheater in Lochem begon.
Volledig scherm
Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve maakte in 2015 een selfie met Bennie Jolink op het benkske. Ter ere van het 40-jarige jubileum van Normaal boodt de gemeente Lochem de band Normaal een bankje aan in het Openluchttheater in Lochem. Dit omdat de band hun succesvolle carrière veertig jaar geleden in het Openluchttheater in Lochem begon. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Lochem lokt mensen naar de stembus met gratis kaartjes voor terugkeerconcert Normaal

videoBinnen een half uur was het terugkeerconcert van Normaal afgelopen december uitverkocht. De gemeente Lochem heeft nog twee kaartjes achtergehouden. De kaartjes voor het concert in Lochem worden weggegeven aan mensen die donderdag naar de stembus gaan voor de Europese Verkiezingen. 

Achterhoek