Op nieuwjaarsdag zijn honderd ontbijtpakketjes uitgedeeld in de Lochemse Gravenbuurt. Met de actie proberen buurtbewoners voor verbinding in hun eigen leefomgeving te zorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op nieuwjaarsdag zijn honderd ontbijtpakketjes uitgedeeld in de Lochemse Gravenbuurt. Met de actie proberen buurtbewoners voor verbinding in hun eigen leefomgeving te zorgen. © Arjan Gotink

Lochemse volksbuurt ontwaakt op nieuw­jaarsoch­tend met gratis verrassing: ‘Prachtig gebaar’

Met het slaapzand in de ogen en de ochtendjas nog aan, werden tientallen bewoners van de Lochemse Gravenbuurt zaterdagochtend totaal verrast bij hun voordeur. Daar kregen zij gratis ontbijtpakketjes uitgedeeld door buurtgenoten. Om het nieuwe jaar goed te beginnen. ,,We hopen dat mensen weer een beetje naar elkaar om leren kijken.”

0 reacties

  1. Feest op SV Urk na spectaculaire ontknoping, SC Genemuiden druipt af en VVOG krijgt een flinke tik
    Liveblog

    Feest op SV Urk na spectacu­lai­re ontknoping, SC Genemuiden druipt af en VVOG krijgt een flinke tik

    Wie bij aanvang van dit seizoen had gezegd dat SV Urk kampioen zou worden van de Hoofdklasse B, was waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar de ploeg van Gert-Jan Karsten mag zich toch echt de beste noemen. SV Urk won zelf met 2-1 van Berkum en zag concurrenten SC Genemuiden en RKAV Volendam puntenverlies lijden, waardoor het kampioenschap binnen is. Dat geldt ook voor d’Olde Veste’54, MSC Meppel en SV Twello, terwijl CSV Apeldoorn en asv Dronten nog een weekje moeten wachten.

Achterhoek