Het rechter voorwiel belandde voor de bijrijdersstoel bij een botsing tegen een boom op de Sluitdijk tussen Lochem en Almen.
Volledig scherm
Het rechter voorwiel belandde voor de bijrijdersstoel bij een botsing tegen een boom op de Sluitdijk tussen Lochem en Almen. © Gino Press

Man uit Gorssel rijdt auto total loss tegen boom bij Lochem

Het rechter voorwiel belandde vrijdagavond voor de bijrijdersstoel bij een botsing tegen een boom op de Sluitdijk tussen Lochem en Almen. De 48-jarige bestuurder uit Gorssel had lichte verwondingen, maar zijn auto was total loss.

De man reed kort na elf uur in de richting van de Zutphenseweg (N346). In een scherpe bocht ter hoogte van de Lochemse Golf & Countryclub ging hij met een geringe snelheid rechtdoor. De auto botste vervolgens tegen een boom. De klap was dusdanig hard dat het rechter voorwiel voor de bijrijdersstoel terecht kwam.

Ambulance

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. De brandweer van Almen haalde de man uit zijn voertuig. Hij kon met lichte ondersteuning lopend naar de ambulance. De auto moest worden afgesleept.

Achterhoek