Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © De Feestfabriek, Mañana Mañana

Mañana Mañana in Vorden biedt eindexamen-kandidaten gratis festivalavond aan

VORDEN - Deze woensdag geslaagd voor je eindexamens, of juist niet? Dan mag je een avond gratis naar binnen op het Mañana Mañana-festival in Vorden. Dat laat de organisatie op de dag van de examenuitslagen weten. Wie donderdag zijn of haar cijferlijst meeneemt naar Mañana Mañana, mag vanaf 18.00 uur gratis naar binnen. Ook als je gezakt bent.

“We willen de generatie van morgen een relaxte toekomststart geven en we doen ze daarom graag een festivaldag cadeau”, kondigt de organisatie aan in de uren voordat de examen-blijdschap massaal losbarst. “Op vertoon van je cijferlijst, print of digitaal, mag je op donderdag vanaf 18:00 uur gratis naar binnen en daar kun je samen met je medescholieren proosten op de toekomst en het einde van een tijdperk”,

Gezakten ook welkom

Scholieren die hun eindexamens niet hebben niet gehaald zijn op vertoon van hun cijferlijst ook welkom laat Mañana Mañana weten: “Zij kunnen een festivaldag goed gebruiken om het verdriet even te vergeten. Dat snappen we goed, dus ook zij zijn van harte welkom!”

Mañana Mañana wordt vanaf vanaf donderdag 13 juni tot en met zondag 16 juni bij Kasteel Vorden. Tickets zijn voor niet-examenkandidaten verkrijgbaar via www.mananamanana.eu/tickets.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek