JV 14092021 Winterswijk Nl / Gerhard Ensing Wijngaard Hesselink met winnaars , druiven druivenplukkers / Foto : Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
JV 14092021 Winterswijk Nl / Gerhard Ensing Wijngaard Hesselink met winnaars , druiven druivenplukkers / Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Medailleregen bij Wijngaard Hesselink in Winterswijk: twee keer goud en acht keer zilver

WINTERSWIJK - Een ware medailleregen is neergedaald bij Wijngaard Hesselink. Liefst tien medailles won de Winterswijkse wijnmakerij bij de Wijnkeuring der Lage Landen, waaronder twee gouden.

 1. Blitse elektrische wagens overtuigen twijfelaars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’
  PREMIUM
  VIDEO
  1

  Blitse elektri­sche wagens overtuigen twijfe­laars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’

  Wel oren naar elektrisch rijden, maar is de aanschaf van een duurzame auto ver weg? Speciaal voor twijfelaars en belangstellenden was er zaterdag in Zutphen een E-Experience Day. Dé gelegenheid om een proefritje te maken in een blitse, elektrische auto van allerlei merken én de kans om al je vragen te stellen over elektrisch rijden. De Stentor maakte ook een proefritje en was niet de enige: ,,Ik had niet verwacht dat een elektrische auto zo snel zou optrekken.”
 2. Paul (70) blaast nieuw leven in eeuwenoude Lochemse molen en gaat erin wonen: ‘Een hels karwei’
  PREMIUM
  VIDEO

  Paul (70) blaast nieuw leven in eeuwenoude Lochemse molen en gaat erin wonen: ‘Een hels karwei’

  Het is het laatste pronkstuk in de carrière van beeldend vormgever en architectuurhistoriscus Paul Kok (70). De renovatie van de bijna twee eeuwen oude Molen De Hoop in Lochem. De karakteristieke molen langs de Berkel dreigde gesloopt te worden voor nieuwbouw, maar dankzij Kok krijgt het een nieuwe invulling. Hij renoveert de molenromp en bouwt er een woning aan vast. ,,Wonen in molen met uitzicht op de Berkel, dat is toch prachtig?”

Achterhoek