Volledig scherm
PREMIUM
Renée Wilke is de nieuwe bestuurder van zorginstelling Sensire. © DE GELDERLANDER

Meer uren voor parttimers en innovatie om problemen in de zorg te tackelen

VARSSEVELD - Renée Wilke uit Soest is op 1 oktober aangesteld als bestuurder van zorginstelling Sensire in de Achterhoek en Liemers. Een kennismakingsgesprek over kritiek, de toekomst van de ouderenzorg, parttimers en de portemonnee.

Toen bekend werd dat met u Sensire een tweede bestuurder naast Maarten van Rixtel zou krijgen, werd er op de website nogal negatief gereageerd: weer geld naar bestuurders en niet naar de handen aan het bed.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Warm 2018 maakt wijnboeren dronken van geluk
  PREMIUM
  video

  Warm 2018 maakt wijnboeren dronken van geluk

  Terwijl het gros van de agrariërs steen en been klaagt over het warme weer in 2018, worden de Nederlandse wijnboeren bijkans dronken van geluk. De zinderende zomer van dit jaar zorgde voor een recordoogst aan druiven. Kwantitatief én kwalitatief. Gert Jan Voortman en Diana van der Biezen van het gerenommeerde Wijngoed Gelders Laren staan model voor 'de Nederlandse wijnboer'. Het stel analyseert en evalueert een wijnjaar dat als 'absoluut top' de boeken in zal gaan.

Achterhoek

poll

Het Witte Lint is uitgelopen op een kostbaar debacle, wat moet de provincie Gelderland doen?

 • Het Witte Lint met zijn schuin opgekweekte bomen moet volledig worden hersteld (7%)
 • Er moet een rij normale bomen voor worden teruggeplant (53%)
 • De provincie moet het verlies van 1,6 miljoen euro nemen en de hand op de knip houden (40%)
2057 stemmen