Het tankstation aan de Wijnbergseweg dat zou worden verplaatst. Foto: Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
Het tankstation aan de Wijnbergseweg dat zou worden verplaatst. Foto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Met finish in zicht streep door tankstation Zumpe: ‘Te zot voor woorden, slecht bestuur’

DOETINCHEM - Een deceptie, zo noemt Theo Wenting het besluit van de gemeenteraad van Doetinchem om een streep te zetten door de verhuizing van zijn tankstation naar de Oostelijke Randweg. 

 1. Fysieke aanslag en corona brengen zijspancrosser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière
  PREMIUM

  Fysieke aanslag en corona brengen zijspan­cros­ser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière

  Daniël Willemsen staat op een kruispunt in zijn carrière. De coronacrisis, de breuk met bakkenist Kaspars Stupelis en de vorige week binnengehaalde tiende Nederlandse titel in de zijspancross hebben de 45-jarige Lochemer aan het denken gezet. Komt er na dit jaar een einde aan de roemrijke carrière van een van ’s werelds beste motorcrossers ooit of geeft de eerzuchtige Willemsen in 2021 nog één keer vol gas?
 2. Van dichte poort in Beltrum naar het betaalde voetbal: Arbiter Martijn Vos maakt entree in profwereld
  PREMIUM

  Van dichte poort in Beltrum naar het betaalde voetbal: Arbiter Martijn Vos maakt entree in profwereld

  De dichte poorten in Beltrum vormden eind 2011 geen enkel beletsel voor de fluitende tiener Martijn Vos. Zijn debuut als 16-jarige scheidsrechter in de krochten van het amateurvoetbal vormde de aftrap van een carrière die een ongekende vlucht nam en morgen van een eerste kroon wordt voorzien. De 26-jarige Warnsvelder debuteert als arbiter in het betaalde voetbal bij Jong FC Utrecht en TOP Oss.
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek