Deze vijf jongeren van de kanoclub uit Vreden waren zaterdag met afstand de jongste deelnemers aan de Berkel Kanorally: Chris-Joel, Emily, Tom, Mika en Jana (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Deze vijf jongeren van de kanoclub uit Vreden waren zaterdag met afstand de jongste deelnemers aan de Berkel Kanorally: Chris-Joel, Emily, Tom, Mika en Jana (vlnr). © Julia Henkel

Mika (12) en zijn clubgenoten stelen de show bij de internationale Kanorally over de Berkel: ‘Eindelijk, het leven begint weer’

VREDEN/BORCULO - Bijna veertig kanoërs en kajakkers deden zaterdag mee aan de 3e Internationale Berkel Kanorally. Onder hen een groep jongeren van de kanoclub uit Vreden. „Eindelijk, het leven begint weer.”

  1. Berkelland huurt ‘verzamelborden’ in aanloop naar verkiezingen provincie en waterschap
    PREMIUM

    Berkelland huurt ‘verzamel­bor­den’ in aanloop naar verkiezin­gen provincie en waterschap

    De gemeente Berkelland heeft voor de verkiezingen van 15 maart de traditionele plakborden voor verkiezingsaffiches ingeruild voor zogeheten Trotters van het bedrijf Image Building. Verdeeld over de elf Berkellandse kernen staan vijftien borden met aan de ene kant alle affiches van ‘provinciale’ partijen en aan de andere kant die voor de waterschapsverkiezingen. Maar in Rietmolen gaat het een beetje mis.
    Borculo, Winterswijk, Rietmolen, Neede