Volledig scherm
Ter illustratie. © Facebook politie Aalten

Minderjarigen opgepakt voor wiethandel in Aalten

AALTEN - Drie tieners zijn afgelopen week opgepakt in Aalten omdat zij wiet zouden hebben verkocht aan minderjarigen. Het gaat om een 19-jarige jongeman bij wie 131 zakjes wiet werden gevonden en twee minderjarige jongens.

Dat meldt de politie Aalten-Dinxperlo op Facebook. Die begon een onderzoek nadat er een melding was gedaan over de wiethandel. ‘We kunnen ons goed voorstellen dat dit voor onrust heeft gezorgd’,  schrijft de politie. ‘Gelukkig kunnen we jullie nu melden dat er twee minderjarige jongens en een 19-jarige jongen uit Aalten zijn aangehouden’.

De verdachten zijn verhoord over ieders rol in deze zaak. Omdat twee verdachten minderjarig zijn, doet de politie geen verdere mededelingen over deze zaak.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zutphenaar Oldenbeuving rouwt na moord op bevriende Poolse burgemeester Adamowicz
    PREMIUM

    Zutphenaar Oldenbeu­ving rouwt na moord op bevriende Poolse burgemees­ter Adamowicz

    De Zutphense organist en beiaardier Gert Oldenveuving is diep getroffen door de moord op burgemeester Pawel Adamowicz van de Poolse stad Gdansk. Adamowicz werd zondag in zijn stad neergestoken tijdens een bijeenkomst voor goede doelen en overleed een dag later. Oldenbeuving en Adamowicz waren twintig jaar lang hecht bevriend. Oldenbeuving: ,,Ik kan het nog steeds niet geloven en zal Pawel enorm gaan missen.’’

Achterhoek