De brandweer kwam ook ter plaatste aan de Alma in Winterswijk, maar toen had de politie de voordeur al geforceerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De brandweer kwam ook ter plaatste aan de Alma in Winterswijk, maar toen had de politie de voordeur al geforceerd. © Politie

Moeder tilt dochtertje (1) door ingeslagen ruit naar buiten terwijl drooggekookte kip huis vol rook zet

WINTERSWIJK - En dan sta je als moeder op donderdagmiddag ineens buiten, omdat je 1-jarige dochtertje de deur op slot heeft gedaan terwijl binnen een pan op het vuur staat. ,,Ik raakte volledig in paniek. Zij begreep niet waarom en stond lachend achter het raam.”

0 reacties

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Deze brandweerlieden redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’
  PREMIUM
  met video
  1

  Deze brandweer­lie­den redden mensen onder het puin vandaan: ‘Er komt veel risico bij kijken’

  Een explosie, een pand stort in. Onder het puin zit een slachtoffer bekneld. Als de reguliere hulpdiensten iemand niet kunnen bevrijden, worden STH-teams (Specialisme Technische Hulpverlening) van de brandweer ingeschakeld. Afgelopen maand gebeurde dat twee keer: na gasexplosies in Oldenzaal en Bilthoven. Een van de vijf landelijke teams heeft Zwolle als standplaats. Teamleiders Geoffrey Bos en Mike Haerlman geven een kijkje achter de schermen.

Achterhoek