Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een motor.
De auto wilde van de Bataafseweg de Kottenseweg oprijden en zag daarbij de Duitse motorrijder van links over het hoofd door de vele zon.
De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
Het verkeer vanuit Duitsland richting Winterswijk word over de parallelweg geleid het verkeer heeft veel last van het ongeval.
De inzittende van de auto zijn flink geschrokken en zijn niet gewond geraakt.
De auto en de motor zijn flink beschadigd geraakt en moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.
Volledig scherm
Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een motor. De auto wilde van de Bataafseweg de Kottenseweg oprijden en zag daarbij de Duitse motorrijder van links over het hoofd door de vele zon. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer vanuit Duitsland richting Winterswijk word over de parallelweg geleid het verkeer heeft veel last van het ongeval. De inzittende van de auto zijn flink geschrokken en zijn niet gewond geraakt. De auto en de motor zijn flink beschadigd geraakt en moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Motorrijder gewond door botsing met auto in Winterswijk

WINTERSWIJK - Een Duitse motorrijder is maandagmorgen gewond geraakt door een ongeval op de kruising van de Bataafseweg met de Kottenseweg (N319). Het slachtoffer kwam met zijn motor in botsing met een auto. 

0 reacties