Volledig scherm
Camping Den Blanken in Neede. © Camping Den Blanken

Needse Camping Den Blanken wint Gouden Zoover Award

NEEDE - Camping Den Blanken aan de Diepenheimseweg in Neede behoort tot de beste accommodaties van het land. Op de vakantiebeurs in Utrecht kreeg de camping voor het tweede achtereenvolgende jaar een Gouden Zoover Award.

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er 116 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De consument beoordeelde Camping Den Blanken met een 9.4.

„We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award”, aldus Hennie van Velsen van Den Blanken. 

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. 

  1. Zutphenaar Oldenbeuving rouwt na moord op bevriende Poolse burgemeester Adamowicz
    PREMIUM

    Zutphenaar Oldenbeu­ving rouwt na moord op bevriende Poolse burgemees­ter Adamowicz

    De Zutphense organist en beiaardier Gert Oldenveuving is diep getroffen door de moord op burgemeester Pawel Adamowicz van de Poolse stad Gdansk. Adamowicz werd zondag in zijn stad neergestoken tijdens een bijeenkomst voor goede doelen en overleed een dag later. Oldenbeuving en Adamowicz waren twintig jaar lang hecht bevriend. Oldenbeuving: ,,Ik kan het nog steeds niet geloven en zal Pawel enorm gaan missen.’’

Achterhoek