De Needseweg (N823) thv kruising Woestenes enkele jaren geleden, toen een viaduct over de nieuwe N18 werd gebouwd. Nu gaat de weg 2 weken op slot voor nieuw asfalt.
Volledig scherm
De Needseweg (N823) thv kruising Woestenes enkele jaren geleden, toen een viaduct over de nieuwe N18 werd gebouwd. Nu gaat de weg 2 weken op slot voor nieuw asfalt. © Frans Nikkels

Needseweg (N823) tussen Eibergen en Neede op de schop, om N315-omleidingsroute te worden

EIBERGEN/NEEDE - Provincie Gelderland begint in zijn rol als wegbeheerder maandag 7 december met wegwerkzaamheden op de Needseweg / Eibergseweg tussen Eibergen en Neede. De N823 krijgt aan beide kanten van het viaduct over de N18 nieuw asfalt. Over een paar maanden passeert daarover tijdelijk extra verkeer.

 1. Groen en water in plaats van hoogspanningskabels als truc om kabels bij Zutphen onder de grond te werken
  PREMIUM

  Groen en water in plaats van hoogspan­nings­ka­bels als truc om kabels bij Zutphen onder de grond te werken

  Een verwilderd stuk groen onder een kilometerslang tracé aan hoogspanningskabels. Het gebied langs de Den Elterweg tussen Zutphen en Warnsveld lijkt op dit moment nog alles behalve een park om rustig een frisse neus te kunnen halen. Als het aan Dolf Logemann ligt komt daar snel verandering in. Met een klimaatpark op die plek hoopt het GroenLinks-raadslid dat de provincie Gelderland alsnog meebetaald aan het onder de grond wegwerken van de hoogspanningskabels.
 1. Kabinet scheldt schulden gedupeerden toeslagenaffaire kwijt
  Play

  Kabinet scheldt schulden gedupeer­den toeslagen­af­fai­re kwijt

 2. Speeltuinapparatuur gejat: 'De kinderen zijn de dupe'
  Play

  Speeltuin­ap­pa­ra­tuur gejat: 'De kinderen zijn de dupe'

Achterhoek