Sportpark ’t Rikkelder van voetbalclub VV Ruurlo kreeg bij een draagvlakonderzoek de meeste steun als locatie voor de nieuwe sporthal.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportpark ’t Rikkelder van voetbalclub VV Ruurlo kreeg bij een draagvlakonderzoek de meeste steun als locatie voor de nieuwe sporthal. © Arjan Gotink

Nieuwe plek sporthal Ruurlo nog geen uitgemaakte zaak, maar dit sportpark heeft meeste draagvlak

Waar komt de nieuwe sporthal in Ruurlo? Die vraag houdt de inwoners al geruime tijd bezig en zorgt voor ophef in het Achterhoekse dorp. De exacte locatie is nog lang geen uitgemaakte zaak, maar uit onderzoek is wel gebleken dat twee locaties het grootste draagvlak hebben onder gebruikers van de sporthal (zoals binnensportverenigingen en scholen) en omwonenden.

1 reactie

  • Hans Regelink

    1 jaar geleden
    Jammer maar helaas dat deze journalist het onderzoeksverslag niet kritisch heeft gelezen en dat mag je toch van hem verwachten. De gebruikers hebben zich net zoals in januari weer verenigd door medestanders hun mening te laten geven tijdens een werksessiebijeenkomst. ICS als onafhankelijk bureau heeft aan de gekleurde opmerkingen van de medestanders van van de locatie VVR conclusies verbonden. De mening van diverse Ruurloërs is niet verwoord in het verslag.