Bennie Jolink geniet van een biertje op het podium.
Volledig scherm
Bennie Jolink geniet van een biertje op het podium. © ANP

Nooit meer oerend hard? Dit zijn de mooiste foto’s van het Normaal-concert in Lochem

Nooit meer oerend hard, dat ging donderdag niet op in Lochem. De mannen van Normaal gingen op Hemelvaartsdag juist oerender dan ooit hard, voor een vol veld met 20.000 aanhangers. Het was ‘Olderwets Høken’ in de oude bezetting: voorman Bennie Jolink, bassist Willem Terhorst en gitarist Ferdi Jolij. Drummer Timo Kelder zat op de kruk van wijlen Jan Manschot.

Het uitverkochte optreden in Lochem was het terugkeerconcert van de band, na het afscheid in GelreDome in 2015. Maar hier blijft het niet bij, want Normaal staat binnenkort nóg een keer op het podium. Dan tijdens het Høkersweekend bij De Tol in Zelhem, op zondagmiddag 1 september. Ook voor die show zijn alle dagkaarten inmiddels uitverkocht.

Op social media delen veel bezoekers video’s van het concert in Lochem. ,,Het was weer ‘Olderwets Høken met Normaal”, schrijven fans.

Het nummer ‘Deurdonderen’ blijft ruim 35 jaar na de release populair bij de duizenden fans. Iedereen gaat in Lochem los op het nummer.

Bekijk hieronder de mooiste foto's van het concert, waarbij 20.000 ‘anhangers’ compleet uit hun dak gingen.

Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek