Volledig scherm
PREMIUM
Bernard Verhaegh bij zijn voormalige woonwagen op Dennenoord in Winterswijk © Tanja Kits

Nu Bernard mag blijven op Dennenoord, verlangt hij weer naar zijn woonwagen

WINTERSWIJK - Nu er een definitieve oplossing in zicht is voor het bedrijfsterrein Dennenoord, gaan Bernard Verhaegh en zijn zoons Jan en Corly weer terug in een woonwagen. Op Dennenoord, net als vroeger. 

,,Ik kan niet uitleggen waarom het zo belangrijk is om hier te wonen. Het zit heel diep van binnen”, zegt Bernard Verhaegh terwijl hij voor zijn voormalige woonwagen op Dennenoord staat. Hij woont inmiddels in een prachtig huis elders in Winterswijk. ,,Maar ik ruil hem zo in, als ik hier weer kan wonen.”

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Achterhoek