Op een Nederlandse webshop is een t-shirt te koop met een opdruk die impliceert dat journalisten opgehangen moeten worden. De vakbond van journalisten onderneemt actie om verkoop van het shirt te stoppen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op een Nederlandse webshop is een t-shirt te koop met een opdruk die impliceert dat journalisten opgehangen moeten worden. De vakbond van journalisten onderneemt actie om verkoop van het shirt te stoppen. © DG

Omstreden webshop die shirts met haatzaaiende teksten verkocht offline gehaald: ‘Dit tolereren wij niet’

KEIJENBORG - Shopify, het Canadese bedrijf waar de omstreden webshop Doradotee.nl gehost werd, heeft het misbruik van Keijenborgse adresgegevens een halt toegeroepen en de winkel offline gehaald. ,,Dit gaat tegen onze regels in. We hebben de webshop verwijderd”, aldus een woordvoerder van de onderneming.

0 reacties

  1. Weg vrij voor achthonderd leerlingen in gloednieuw schoolgebouw aan rand van centrum Zutphen
    PREMIUM

    Weg vrij voor achthon­derd leerlingen in gloednieuw schoolge­bouw aan rand van centrum Zutphen

    De gemeente Zutphen ziet geen enkel bezwaar voor de verhuizing van de achthonderd leerlingen van het Kompaan College naar de nieuwbouwwijk Noorderhaven. De leerlingen van beroepsgericht onderwijs en mavo zitten nu nog op twee verschillende locaties elders in de stad. Als het aan schooldirecteur Roos Willemsen ligt krijgen de leerlingen vanaf de zomer van 2023 les in een gloednieuwe school op het voormalige Flamco-Terrein.

Achterhoek