Het terras van Jan en Bianca Krijgh bij golfbaan ’t Zelle in Hengelo mag niet open, want ze zitten op een sportcomplex.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terras van Jan en Bianca Krijgh bij golfbaan ’t Zelle in Hengelo mag niet open, want ze zitten op een sportcomplex. © Theo Kock

Onbegrip bij Bianca en Jan: ‘Hadden we 50 meter verderop gezeten, dan hadden we wel open gemogen’

HENGELO - ,,Hadden we 50 meter verderop gezeten, dan hadden we wel open gemogen.” Het onbegrip over de situatie op golfbaan ’t Zelle in Hengelo is groot bij horecaondernemers Bianca en Jan Krijgh. De uitbaters van horecagelegenheid De Zellerij op de golfbaan kregen de dag dat ze eindelijk weer open mochten, twee toezichthouders op bezoek. ,,Een paar minuten voor zes uur stonden ze hier met het bericht dat we niet meer open mochten”, aldus Bianca Krijgh.

0 reacties

  1. Nolano haalt eenzame 60-plussers uit Zutphen en omgeving uit hun isolement: zondag lekker samen Oranje kijken
    PREMIUM

    Nolano haalt eenzame 60-plus­sers uit Zutphen en omgeving uit hun isolement: zondag lekker samen Oranje kijken

    Nolano - een afkorting van ‘nog lang niet oud’- is een vereniging voor eenzame 60-plussers uit Zutphen en omgeving. De club is eind augustus 2020 opgericht, maar kon vanwege de langdurige lockdown nog niet veel activiteiten bieden aan haar leden. Nu de coronaregels steeds verder worden versoepeld, stroomt Nolano’s agenda steeds voller. Lekker een potje klootschieten. Of zondag samen naar het EK voetbal kijken, als Oranje speelt.

Achterhoek