De Hamburgerstraat in Doetinchem zaterdag. Het winkelend publiek is terug.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hamburgerstraat in Doetinchem zaterdag. Het winkelend publiek is terug. © DG

Ondernemersvoorzitter Ulft: noodkreet detailhandel heeft geholpen

ULFT - Bob Schoemaker is ervan overtuigd. De noodkreten uit de detailhandel hebben bijgedragen aan de onverwachte openstelling van winkels, dit weekeinde. ,,Niet alleen bij ons, landelijk is flink de trom geroerd. En terecht’’, aldus de voorzitter van ondernemersvereniging De Hanze in Ulft.

0 reacties

  1. SC Genemuiden, Steenwijk én Ens promoveren, doek valt voor csv Apeldoorn en Hierden schakelt Unicum uit

    SC Genemuiden, Steenwijk én Ens promoveren, doek valt voor csv Apeldoorn en Hierden schakelt Unicum uit

    Derde in de competitie, een nederlaag in de bekerfinale... Het seizoen van SC Genemuiden leek lang een teleurstelling te worden, maar het elftal van coach René van der Weij richtte zich op in de nacompetitie en speelt na de zomer in de derde divisie. Csv Apeldoorn degradeert daarentegen naar de eerste klasse, waarin ook asv Dronten na de zomer weer zal aantreden. Hierden knikkerde Unicum uit de nacompetitie.
  2. Flevo Boys stunt en doet uitstekende zaken, zorgen nemen toe voor Olde Veste en VVOG haalt opgelucht adem

    Flevo Boys stunt en doet uitsteken­de zaken, zorgen nemen toe voor Olde Veste en VVOG haalt opgelucht adem

    Wie bij aanvang van deze speeldag had gezegd dat Flevo Boys Eemdijk met ruime cijfers zou gaan verslaan, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Maar de ploeg uit Emmeloord won toch écht met 5-2 en deed daarmee goede zaken in de strijd tegen degradatie. Ook VVOG kan terugkijken op een meer dan geslaagde middag, terwijl voor d’Olde Veste’54 de zorgen flink toenemen na het thuisduel met SDV Barneveld.