Op de N18 bij Lichtenvoorde heeft maandagochtend een ongeluk plaatsgevonden
Volledig scherm
Op de N18 bij Lichtenvoorde heeft maandagochtend een ongeluk plaatsgevonden © Politie Oost Gelre

Opnieuw ongeluk op brokkenweg N18 bij Lichtenvoorde; bestelbus belandt op kant

LICHTENVOORDE - Op de N18 bij Lichtenvoorde heeft maandagochtend een ongeluk plaatsgevonden. Een bestelbus belandde daarbij op zijn kant. Eén persoon raakte lichtgewond.

1 reactie

  • jos zoet

    2 jaar geleden
    Op momenten een zeer drukke weg waar te snel en met te weinig onderlinge afstand gereden wordt. Ga daar eerst maar eens op handhaven voordat dure verbouwingen komen kijken..
  1. Zinderende ontknoping in derde divisie en vierde divisie B: Olde Veste degradeert, play-offs voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG

    Zinderende ontknoping in derde divisie en vierde divisie B: Olde Veste degradeert, play-offs voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG

    Dat het erom zou gaan spannen, was vooraf wel duidelijk. Maar dat de ontknoping in de derde divisie en vierde divisie B zó zinderend zou worden... Voor Flevo Boys, csv Apeldoorn én VVOG zit het seizoen er nog niet op. Zij maken vanaf volgende week hun opwachting in de nacompetitie. Bij d’Olde Veste’54 overheerst de teleurstelling. De Steenwijkers promoveerden vorig jaar naar de vierde divisie, maar keren na één seizoen alweer terug in de eerste klasse.