Elien Ratering (met mondkapje) en Luca Bruijn druk in de weer met de 3D-printer die Luca heeft gemaakt. Foto Jan van den Brink.
Volledig scherm
PREMIUM
Elien Ratering (met mondkapje) en Luca Bruijn druk in de weer met de 3D-printer die Luca heeft gemaakt. Foto Jan van den Brink. © Jan Ruland van den Brink

Pakweg 60 scholieren Achterhoek bouwen 3D-printers

ULFT - Elien Ratering (16) uit Ulft en Luca Bruijn (12) hebben twee dingen gemeen. Ze zitten beiden op het Isala College in Silvolde én ze hebben eigenhandig een 3D-printer in elkaar gezet. Net als pakweg zestig andere scholieren tussen de 10 en 15 jaar uit de hele Achterhoek.

  1. Fysieke aanslag en corona brengen zijspancrosser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière
    PREMIUM

    Fysieke aanslag en corona brengen zijspan­cros­ser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière

    Daniël Willemsen staat op een kruispunt in zijn carrière. De coronacrisis, de breuk met bakkenist Kaspars Stupelis en de vorige week binnengehaalde tiende Nederlandse titel in de zijspancross hebben de 45-jarige Lochemer aan het denken gezet. Komt er na dit jaar een einde aan de roemrijke carrière van een van ’s werelds beste motorcrossers ooit of geeft de eerzuchtige Willemsen in 2021 nog één keer vol gas?
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek