De spelersbus van De Graafschap.
Volledig scherm
De spelersbus van De Graafschap. © ANP

Persfotograaf mishandeld en journalisten belaagd bij stadion De Graafschap

DOETINCHEM  - Aanhangers van voetbalclub De Graafschap hebben, kort na middernacht, bij het stadion van de eerstedivisieclub in Doetinchem een persfotograaf mishandeld en andere journalisten belaagd. De fotograaf werd door vijf mensen besprongen en geslagen, zegt zijn collega.

6 reacties

 • Tom Herik

  5 maanden geleden
  Dom volk
 • Willem W

  5 maanden geleden
  Deze supporters zijn een schande voor de Graafschap, als het bij de club bekend is wie deze zogenaamde supporters zijn,gelijk niet meer toelaten.
 • jo rosink

  5 maanden geleden
  Zijn dat nu de echte supporters van de club, nooit meer het stadion in hier moet echt wat aangedaan worden ook het bestuur van de club moet ingrijpen.
 • Rik Westra

  5 maanden geleden
  De hulpverleners, zoals politie, Boa’s, brandweer en ambulance personeel waren al het mikpunt, nu is de pers aan de beurt. Het moet echt niet gekker worden. Strafmaat voor zulke vergrijpen MOET omhoog.
 • wieger van de worp

  5 maanden geleden
  Schandalig dat dit nu zo maar Kan schorsen die Luis voorlopig niet meer in her station.
 1. Maakplaats ’t Spuythuys in Borculo eindelijk geopend: ‘Dit moet een inspirerende plek worden’
  PREMIUM

  Maakplaats ’t Spuythuys in Borculo eindelijk geopend: ‘Dit moet een inspireren­de plek worden’

  BORCULO – Na een verbouwing van negen maanden was het dan eindelijk zover. Karin Bosch kon zaterdagmiddag haar nieuwe maakplaats ’t Spuythuys aan belangstellenden laten zien. Het moet een plek worden waar creatievelingen aan allerlei projecten gaan werken. „Ik wil mensen verbinden door creativiteit”, zegt Bosch na de officiële opening van haar pand aan de Korte Wal in Borculo.

Achterhoek