De spelersbus van De Graafschap.
Volledig scherm
De spelersbus van De Graafschap. © ANP

Persfotograaf mishandeld en journalisten belaagd bij stadion De Graafschap

DOETINCHEM  - Aanhangers van voetbalclub De Graafschap hebben, kort na middernacht, bij het stadion van de eerstedivisieclub in Doetinchem een persfotograaf mishandeld en andere journalisten belaagd. De fotograaf werd door vijf mensen besprongen en geslagen, zegt zijn collega.

6 reacties

 • Tom Herik

  1 maand geleden
  Dom volk
 • Willem Post

  1 maand geleden
  Deze supporters zijn een schande voor de Graafschap, als het bij de club bekend is wie deze zogenaamde supporters zijn,gelijk niet meer toelaten.
 • jo rosink

  1 maand geleden
  Zijn dat nu de echte supporters van de club, nooit meer het stadion in hier moet echt wat aangedaan worden ook het bestuur van de club moet ingrijpen.
 • Rik Westra

  1 maand geleden
  De hulpverleners, zoals politie, Boa’s, brandweer en ambulance personeel waren al het mikpunt, nu is de pers aan de beurt. Het moet echt niet gekker worden. Strafmaat voor zulke vergrijpen MOET omhoog.
 • wieger van de worp

  1 maand geleden
  Schandalig dat dit nu zo maar Kan schorsen die Luis voorlopig niet meer in her station.
 1. In één nacht in Achterhoek evenveel regen als normaal in één maand: ‘Gevolgen voor boeren vallen mee’
  PREMIUM
  update

  In één nacht in Achterhoek evenveel regen als normaal in één maand: ‘Gevolgen voor boeren vallen mee’

  WINTERSWIJK - In de Achterhoek is in één nacht tijd (van zondag op maandag) bijna evenveel regen gevallen als normaal in de hele maand juni. Lokaal viel 50 millimeter regen tijdens de lange plensbuien. Ook in de rest van oost-Nederland was het een natte boel. In de Achterhoek vallen de gevolgen van de regen voor boeren volgens LTO-voorman Stefan te Selle gelukkig mee.

Achterhoek