De gemeenteraad van Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad van Doetinchem. © DG

Politiek bedrijven is een moeilijk vak. Zij die deze tak van sport beoefenen zijn zelden te benijden

Hagelstenen columnDe commentaren zijn vrijwel zonder uitzondering jubelend van toon. Eindelijk heeft de Doetinchemse gemeenteraad weer politiek bedreven, door de vestiging van een tankstation aan de Oostelijke Randweg te torpederen. Coalitiepartners die tegen een voorstel van B en W stemmen, een levendig debat. De lokale democratie in ere hersteld!

 1. Zzp-huizen in Lochem: uniek voor Nederland maar wie gaat er wonen?
  PREMIUM

  Zzp-hui­zen in Lochem: uniek voor Nederland maar wie gaat er wonen?

  Van de 24 woon-werkwoningen die naast de Aldi aan de Berkel in Lochem verrijzen, zijn er sinds de start van de verkoop ruim twee jaar geleden slechts drie verkocht. De straat speciaal voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) is uniek in Nederland. Maar de aanvullende eisen zijn wellicht een struikelblok voor potentiële gegadigden. ,,Deze constructie geeft ellende’’, vreest hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer.
 2. Slager Daan (26) uit Vorden maakt de beste rookworst van het land: ‘Die van de Hema? Die eet ik niet’
  PREMIUM

  Slager Daan (26) uit Vorden maakt de beste rookworst van het land: ‘Die van de Hema? Die eet ik niet’

  Of hij worst lust? Dat kan je wel zeggen. Sterker nog: Daan van Veldhuizen (26) weet als geen ander hoe een goede worst smaakt. Zo gepassioneerd als een kunstliefhebber over een meesterwerk praat, zo hartstochtelijk vertelt deze slager over de perfecte rookworst. De Vordenaar heeft recht van spreken: zijn grove rookworst kwam dinsdag als beste uit de bus bij de nationale vakwedstrijd.
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek