Noach weg? Na ons de zondvloed! Defensie maakt werk van klimaatadaptatie bij het grondstation net buiten Kamp Holterhoek.
Volledig scherm
Noach weg? Na ons de zondvloed! Defensie maakt werk van klimaatadaptatie bij het grondstation net buiten Kamp Holterhoek. © Peter Zandee

Prinsjesdagnieuws: klimaatadaptatie op Kamp Holterhoek

Jao JaoEIBERGEN - Het zoveelste lek in aanloop naar Prinsjesdag heeft iets van een lekke kelder. De paragraaf klimaatadaptatie op de defensiebegroting. Gaat dit over het ondergrondse complex van de Nationale Signals Intelligence Organisatie (NSO) van veiligheidsdienst MIVD/AIVD aan de Noachweg bij Eibergen?

  1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
    Liveblog

    Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.