PvdA-fractievoorzitter Jos Israel (inzet) noemt de woningprijzen in de nieuwe wijk Kop van Oost 'ongehoord'. ,,Op deze manier zijn we alleen maar bouwontwikkelaars aan het spekken.’’
Volledig scherm
PREMIUM
PvdA-fractievoorzitter Jos Israel (inzet) noemt de woningprijzen in de nieuwe wijk Kop van Oost 'ongehoord'. ,,Op deze manier zijn we alleen maar bouwontwikkelaars aan het spekken.’’ © Jeroen Jazet/Arjan Gotink

PvdA wil opheldering over woningprijzen nieuwe Lochemse wijk: ‘Dit is een wanprestatie’

De woningprijzen voor de nieuw te bouwen wijk Kop van Oost in Lochem zijn de lokale PvdA in het verkeerde keelgat geschoten. De woningen zijn sinds half juli te koop. Voor een rijtjeswoning in fase 1 van het plan tussen de 345.000 en 406.500 euro moet worden neergelegd.

7 reacties

 • Day Leusveld

  1 week geleden
  Echt ongehoord deze prijzen mensen met 2 x modaal loon kunnen deze niet betalen. Misschien is het toch beter dat de woningmarkt instort. Om weer betaalbare woningen op de markt te krijgen!! Het beste zou zijn als de prijzen met 40% naar beneden gaan!! Want volgend jaar zitten we in een recessie!
 • B. de Graaf

  2 weken geleden
  Wij zijn senioren en hebben een koophuis. We zijn al jaren ingeschreven bij Viverion. Wij zoeken een senioren woning om dat mijn vrouw bijna niet meer boven kan komen, mij zelf niet meegerekend. We laten een prachtig huis achter voor starters met kinderen. Maar we kunnen geen passende ruimte vinden. Viverion geeft de mooiste senioren woningen aan oud middenstanders die zijn gestopt(kan er zo 2 aanwijzen). Senioren wongingen zijn er sinds 1980 niet meer gebouwd. De ouderen worden gewoon vergeten.
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Wat een gebrek aan kwaliteit bij deze partij dat je het antwoord zelf niet kunt bedenken.
 • Fred Hol

  2 weken geleden
  Het hele woningbouwcircus, is gewoon vriendjespolitiek. Dat is het al jaren, en zo zal het blijven.
 • Elly Verrips

  2 weken geleden
  Stelletje dieven.
 1. Verliefd op Olivia? Wij zaten in het andere kamp en zetten ons af tegen danspasjes en kassuccessen
  PREMIUM
  STADSE FRATSEN

  Verliefd op Olivia? Wij zaten in het andere kamp en zetten ons af tegen danspasjes en kassucces­sen

  Een hoge uithaal - kort maar krachtig, ze staat erom bekend - ontsnapt mijn vriendin als de nieuwszender meldt dat Olivia Newton-John is overleden. We zitten in de woonkamer; zij op de bank, ik in een stoel. Beelden van Grease komen voorbij. ,,Hoe vaak ik die film wel niet heb gezien”, zegt ze. ,,Ik nooit”, antwoord ik. Opnieuw volgt er een uithaal, nóg hoger dan de vorige.

Achterhoek