Roemruchte attractie ‘Anny Cactus’ genekt door gasrekening: ‘Einde anders voorgesteld’

met VIDEOHet is een begrip, tot ver buiten de Achterhoek en zelfs over de grens. BN’ers zoals Gordon en landelijke media streken voor tv-items neer in de Cactus Oase van Anny en Bert van der Meer in Ruurlo. Dat uitgroeide tot bijzondere combinatie van cactuskwekerij en familie/belevingspark. De energiecrisis prikt het levenswerk kapot. ,,Het doet pijn, maar de herinneringen zijn voor eeuwig.”

10 reacties

 • Bas PJ Tilet

  3 maanden geleden
  @Jan ; nee alle comodities zoals gas, maar ook graan, kolen, varkens noem maar op - het is de gokhal die de beurs heet. Je kunt zelfs geld verdienen in een markt die in elkaar zakt. Daarom trekt het zoveel geinteresseerden. De Oase wordt gesloten vanwege de gokkers die posities nemen in de gokhal. Niets wat ons kabinet kan doen om de prijs in de gokhal te verlagen behalve dan achteraf op je faktuut met notabene je eigen geld!
 • Bas PJ Tilet

  3 maanden geleden
  Au! Dat doet pijn. @S. Nijhof ; Ook mis, de oorlog in Ukraine is uitgelokt door miljarden te pompen in een revolutie en daarna de burgeroorlog. Er was maar 1 richting waar die zgn 'knappe koppen' op wilden. Het gaat terug naar de olympische spelen waarin Willem Alexander een biertje dronk met Putin (zijn buurman in Griekenland) en alle homohaat verhalen.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  D66 is blij met deze energiecrisis. Nu de prijzen torenhoog zijn hoeft D66 de prijzen niet te verhogen en wordt hun doel toch bereikt. Gasgebruik neemt sterk af. Geen enkele actie van Rob J.
 • S. Nijhof

  3 maanden geleden
  Beste M de Vries, er is altijd wel oorlog gaande op deze wereld. Volgens mij konden onze knappe koppen die ons land besturen dit al lang zien aankomen. Zij hebben hier niet op een juist geanticipeerd. Waardoor wij al dan niet bewust in deze energiecrisis zitten
 • Awraham Meijers

  3 maanden geleden
  Ik vind het nogal beledigd van mijn collega-journalist Martijn Ubels om de geïnterviewde Anny van der Meer ‘een ongeremde spraakwaterval’ te noemen.