Volledig scherm
PREMIUM
Koen te Lintelo (jeugdvoorzitter VV Rietmolen, links) en collega Ruben Schuurman (VV Lochuizen) benadrukken dat een fusie niet aan de orde is. © Frans Nikkels

Samenwerking Rietmolen en Lochuizen: rood of blauw? Als je maar lol hebt

RIETMOLEN/LOCHUIZEN - De voetbalclubs uit Rietmolen en Lochuizen zijn dit seizoen begonnen met het samenvoegen van verschillende jeugdteams. Twintig jaar geleden deden beide verenigingen dat ook al. „We verwachten nu dat deze samenwerking alleen maar wordt uitgebreid.”

Het wemelt deze zaterdag van de rode en de blauwe shirtjes op het hoofdveld van VV Rietmolen. Alle jeugdelftallen van beide verenigingen spelen een toernooi als officiële aftrap van de samenwerking. In Rietmolen en Lochuizen maken ze van de nood liever een deugd. Want de belangrijkste reden om jeugdelftallen waar nodig aan elkaar te koppelen, is om de lol erin te houden voor jonge leden. 

  1. Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files
    Update | Video

    Chaotische avondspits op A1 door reeks ongelukken zorgt voor lange files

    Op meerdere plekken liep het verkeer vanavond in de avondspits vast op de A1. In alle gevallen was sprake van ongelukken, die voor lange files zorgden. Op een gegeven moment meldde de ANWB een extra reistijd van 90 minuten. Bij Holten raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond na een botsing met de vangrail. Ook was er een melding van ernstige verkeershinder bij de Voorthuizen in de rijrichting Apeldoorn.

Achterhoek