Volledig scherm
Schuppen Recreatie © Schuppen Recreatie

Schuppen Recreatie in Gelselaar scoort 9 in race Zoover Award

GELSELAAR - Vakantieboerderij Schuppen Recreatie in Gelselaar hoorde bij de jaarlijkse uitreiking van de Zoover Award tot de best beoordeelde vakantieparken van Nederland.

Slechts dertien parken kregen een uitnodiging voor de awardshow, aldus Schuppen Recreatie-eigenaar Martijn Reurink. Het Gelselaarse recreatiebedrijf werd met een gemiddeld reviewcijfer van een 9 het best beoordeelde vakantiepark in de Achterhoek. Zoover is de meest gebruikte en bekendste review-website van Europa en daarbuiten. Reizigers kunnen hier een beoordeling geven over de accommodatie waar zij vakantie hebben gevierd. De nabij de grens van de Achterhoek en Twente gelegen vakantieboerderij Schuppen Recreatie scoorde zo een 9. Deze vakantieboerderij biedt accommodaties aan voor vier tot dertig personen en heeft daarnaast een kleine camping met 25 comfortplekken.

Andere vakantieparken in de regio op de Zoover Awards-lijst zijn Hof van Salland (Hellendoorn) en Villapark Eureka (Deurningen). Bij de grote campings kreeg Tamaring (Ruurlo) een 9,4-score. In de categorie B & B/pensions was er een 9,5 voor De Pol Groepsaccommodaties & B&B (Buurse).

Achterhoek