Volledig scherm
Sjoerd Weikamp, zittend op het podium van Amphion vertellend over de voormalige Graafschap-spits Kostas Dedeletakis. © Theo Kock

Sjoerd Weikamp mogelijk theater in

DOETINCHEM - Sjoerd Weikamp gaat met Charles Droste, directeur van Amphion, om tafel over een mogelijke voorstelling in de kleine zaal van de Doetinchemse schouwburg.

,,Weikamp spreekt zo gevat en grappig als presentator maar ook als conferencier dat ik hem zo in de kleine zaal zou boeken”, zegt Droste. ,,Ik wil graag met hem fantaseren over wat we samen kunnen doen. Hoe ik of Amphion Weikamp kan faciliteren.”

Doetinchemmer Weikamp (39) is als presentator/conferencier de drijvende kracht achter Veur Altied, de theatervoorstelling over De Graafschap die afgelopen weekeinde twee keer een volle grote zaal in Amphion trok.

Lees vrijdag het interview met Sjoerd Weikamp in de editie Achterhoek van De Gelderlander.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Achterhoek