Beeld van de volleybalclinic bij Het Assink lyceum in Eibergen
Volledig scherm
Beeld van de volleybalclinic bij Het Assink lyceum in Eibergen © Sport Federatie Berkelland (SFB)

Smash-je-rot bij clinic op
Het Assink lyceum Eibergen

EIBERGEN - Leerlingen van Het Assink lyceum locatie Rekkenseweg in Eibergen ramden zich dinsdag ‘rot’ tijdens de gymles, tijdens een smashbalclinic van vv Boemerang. 

De Sport Federatie Berkelland(SFB) regelt deze clinics in opdracht van Het Assink. Verschillende 1e en 2e jaars klassen kregen les van een trainster van vv Boemerang en Johan Strokap, die vv Boemerang helpt bij hun volleybalpromotielessen op de scholen in Eibergen. 

Ze proberen de leerlingen enthousiast te maken voor de volleybalsport door de jeugd met een mooie lesopbouw lekker ballen te laten smashen tegen de muur en over het net en tijdens spelletjes. 

Volleybal is een spectaculaire teamsport en dus is het tijd om eens een kijkje te nemen bij de trainingen van vv Boemerang voor de meiden op dinsdag en donderdag om 18 uur in de Pickerhal in Eibergen en voor de jongens onder de 16 op maandag en donderdag om 18.15 uur in sporthal ’t Spilbroek te Neede. De jongens onder de 18 trainen op maandag om 19.30 uur in sporthal de Bouwmeester in Haaksbergen en donderdag om 18.30 uur in de Pickerhal te Eibergen. 

Het jongensvolleybal wordt aangeboden onder de vlag van HADYBO, een samentrekking van de namen van 3 samenwerkende verenigingen. Ook nieuwsgierig? Kom dan vier keer gratis meetrainen bij vv Boemerang of HADYBO en kijk op www.vvboemerang.nl voor alle trainingstijden of neem contact op met de SFB. 

Achterhoek