De spanten van de nieuwe concerthal van de Music Show Scotland zijn aangekomen in Borculo. Hans Beerten stopt met zijn muziekgezelschap met toeren door Europa en geeft de concerten op een vaste locatie in het Berkelstadje.
Volledig scherm
PREMIUM
De spanten van de nieuwe concerthal van de Music Show Scotland zijn aangekomen in Borculo. Hans Beerten stopt met zijn muziekgezelschap met toeren door Europa en geeft de concerten op een vaste locatie in het Berkelstadje. © Frans Nikkels Fotografie

Sporthal uit Volendam krijgt tweede leven in Borculo bij Music Show Scotland: ‘Slopen en weggooien is niet van deze tijd!’

BORCULO – Sporthal de Seinpaal uit Volendam krijgt een tweede leven in Borculo. De gedemonteerde onderdelen worden weer in elkaar gezet op het industrieterrein Overberkel bij Beerten Events. 

  1. ‘Het was of ze ons voor het laatst wilde horen’
    PREMIUM

    ‘Het was of ze ons voor het laatst wilde horen’

    ,,Yvonne en ik kenden Ellen sinds 1990. Van alles hebben we met haar ondernomen. Met onze en haar kinderen zijn we naar pretparken geweest en samen op vakantie. Met Ellen hebben we veel gekaart. Maar wat ons vanaf het begin van onze vriendschap het meest bond, was muziek. Honderden concerten hebben we met haar bezocht en we gingen naar Pinkpop’’, zegt Arres Willemsen (59) uit Varsseveld over Ellen van Aken, de vriendin die hem en zijn partner Yvonne Duitshof (56) in december 2020 ontviel toen zij 51 jaar was.

Achterhoek