Volledig scherm
Eindexamenkandidaten komen met de mooiste voertuigen naar het Staring College in Lochem voor het jaarlijkse gala. © Arjan Gotink

Stralende ‘sterren’ op eindexamengala Staring College in Lochem

FotoserieEn of de weergoden de examenleerlingen van het Staring College in Lochem vandaag gunstig gezind waren! De in galakleding uitgedoste leerlingen van 4 mavo, 5 havo en 6 vwo vormden het stralende middelpunt van het jaarlijkse eindexamengala. De ‘sterren’ lieten zich met fraaie bolides of andere opvallende voertuigen naar het eindfeest brengen. Bij de school stond een grote  menigte de hoofdrolspelers op te wachten om zich aan de Hollywood-achtige taferelen te vergapen.

Het Staring College kent een lange traditie van met toeters en bellen omgeven eindexamenfeesten. Woensdagavond had een soortgelijke happening plaats bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Hier waren het de leerlingen van 4 mavo+ en 4 vmbo-basis en -kader van de locaties Beukenlaan en Herenlaan die hun ‘moment of fame’ beleefden.

Autobrand

In 2010 was er sprake van een bijzonder incident tijdens het eindexamengala in Lochem. Onderweg naar dit feest vloog een Citroën DS met daarin enkele leerlingen in brand. Niemand raakte gewond. Opmerkelijk was ook dat het duo Nick en Simon die dag kwam optreden.

Volledig scherm
© Arjan Gotink
Volledig scherm
© Arjan Gotink
Volledig scherm
© Arjan Gotink
Volledig scherm
© Arjan Gotink
Volledig scherm
© Arjan Gotink
Volledig scherm
© Arjan Gotink
  1. Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open
    PREMIUM

    Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open

    ZEDDAM/ KEIJENBORG - Automobilisten op de provinciale weg N316 van en naar Doetinchem hebben in juni last van werkzaamheden op twee delen van de weg. Het stuk tussen Doetinchem en Zeddam wordt tussen 3 en 14 juni afgesloten voor het het verkeer. De weg wordt opnieuw geasfalteerd, de rotonde bij Zeddam wordt vernieuwd, er wordt gewerkt aan bushaltes en in de berm worden betonstroken aangelegd.

Achterhoek