Gerrit Jan van Ochten en Jeroen Balemans, tegenstanders van de komst van een tankstation bij natuurgebied De Zumpe, spreken in tijdens de Doetinchemse raad.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Jan van Ochten en Jeroen Balemans, tegenstanders van de komst van een tankstation bij natuurgebied De Zumpe, spreken in tijdens de Doetinchemse raad. © DG

‘Tegenhouden verplaatsing tankstation De Zumpe kost zeker 20.000 euro’

DOETINCHEM - ,,Stop deze rijdende trein", zei Gerrit Jan van Ochten donderdagavond tijdens de beeldvormende raad van de gemeente Doetinchem. Van Ochten sprak in, terwijl hij zich in zijn rug gesteund werd door ongeveer 40 toehoorders. Die zijn net als hij tegen de komst van een tankstation aan de Oostelijke Randweg, grenzend aan natuurgebied De Zumpe. 

  1. Veiligheidsregio's Gelderland: ga in de strijd met corona niet eten in Duitsland

    Veilig­heids­re­gi­o's Gelderland: ga in de strijd met corona niet eten in Duitsland

    Nederlanders gaan nog steeds graag de grens over om een hapje te eten in Duitsland. Maar dat is helemaal niet verstandig gezien de explosieve toename van het aantal coronabesmettingen in zowel Nederland als Duitsland. Blijf thuis, is dan ook de dringende, gezamenlijke oproep van burgemeester Ton Heerts (Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland) en burgemeester Ahmed Marcouch (Veiligheidsregio Midden-Gelderland)
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek