Een beeld van en gehackte computer ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van en gehackte computer ter illustratie. © ANP XTRA

Tientallen scholieren van Staring College Lochem gehackt tijdens digitale les

Update65 scholieren van het Staring College in Lochem zijn gehackt door 20 daders. De leerlingen klikten op een valse link waarna de hackers hun schoolaccount overnamen om leraren en andere leerlingen uit te schelden.

 1. 

Stadsschouwburg Lochem kan louter voortbestaan met subsidie van gemeente: ‘Belangrijk voor leefbaarheid’
  PREMIUM

  Stads­schouwburg Lochem kan louter voortbe­staan met subsidie van gemeente: ‘Belangrijk voor leefbaar­heid’

  Als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt, ontvangt de Stadsschouwburg Lochem de komende jaren meer subsidie. De Stadschouwburg ondervindt financiële moeilijkheden door de coronacrisis en kampt met veel onzekerheid. Omdat de schouwburg een belangrijke bijdrage leeft aan de economie en leefbaarheid, wil het college de schouwburg meer subsidie uitreiken zodat deze behouden blijft.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  5

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek