Volledig scherm
Het concert van Normaal was snel uitverkocht. © ANP

Toch nog kaarten te koop voor razendsnel uitverkocht concert Normaal

HUMMELO/LOCHEM - Voor het in een mum van tijd uitverkochte concert van Normaal, op Hemelvaartsdag in Lochem, zijn onverwacht toch nog kaarten te krijgen. Dat maakt het Anhangerschap Normaal zondagmorgen bekend op Facebook. 

Deze officiële fanclub van de Achterhoekse dialectband heeft nog een aantal kaarten in de verkoop. Het Anhangerschap laat weten dat het aanbod wel alleen geldt voor leden. Op Facebook spreken fans lovende woorden over de actie van de fanclub. ‘Een goed gebaar', 'wat een topactie’ en 'een prachtig aanbod', schrijven mensen onder het Facebook-bericht. 

‘Enorme liefde voor Normaal’

Afgelopen vrijdag ging het hard met de kaartverkoop. De 25.000 kaarten voor de show 45 joar Olderwets Høken van de Achterhoekse dialectband waren een paar minuten na de start van de verkoop, om 12.00 uur, allemaal weg. Concertorganisator Mojo zei na afloop verbaasd daarover te zijn. ,,Het geeft wel aan dat er nog steeds een enorme liefde bestaat voor Normaal”, liet Alexandra Garton van Mojo weten. 

Normaal kwam vorig jaar voor het eerst sinds 2015 weer bij elkaar voor een ‘eenmalig reünieconcert’. Vanwege het succes gebeurt dat nu weer, op Hemelvaartsdag 2020 om 15.00 uur. Hier zijn ook gastoptredens bij van DI-RECT, Danny Vera en Slim Chance met Geraint Watkins. 

Hoeveel extra toegangskaarten het Anhangerschap beschikbaar heeft, is niet bekend. De prijs blijft met 50,40 euro hetzelfde. 

Achterhoek