Het ongeluk gebeurde op de kruising de Varsseveldseweg met de Oostelijke Randweg in Doetinchem
Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde op de kruising de Varsseveldseweg met de Oostelijke Randweg in Doetinchem © RonVMedia

Twee automobilisten botsen in Doetinchem, één gewonde

DOETINCHEM - Twee automobilisten botsten woensdagmiddag op elkaar aan de Varsseveldseweg in Doetinchem. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. Verkoop moet van ’t Nut in Warnsveld een tweede huiskamer maken: ‘Nu wordt het een echt buurthuis’
  PREMIUM

  Verkoop moet van ’t Nut in Warnsveld een tweede huiskamer maken: ‘Nu wordt het een echt buurthuis’

  Buurthuis ’t Nut in Warnsveld heeft een nieuwe eigenaar: de David Evekink Stichting. Die gaat het verouderde pand aan Breegraven opknappen en verduurzamen, iets waar de vorige eigenaar Perspectief Zutphen het geld en de expertise voor mist. Perspectief gaat ’t Nut huren van de David Evekink Stichting en hoopt straks meer sociale activiteiten te kunnen bieden in het opgeknapte gebouw. Beide partijen spreken van een ‘win-winsituatie’.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Achterhoek