Hulpdiensten rukten met groot materieel uit na het ongeluk in Laren waarbij twee volwassenen en vier kinderen betrokken waren.
Volledig scherm
Hulpdiensten rukten met groot materieel uit na het ongeluk in Laren waarbij twee volwassenen en vier kinderen betrokken waren. © News United / Jan Willem Klein Horstman

Twee auto’s botsen op elkaar in Laren: drie kinderen komen met de schrik (en een traumabeertje) vrij

UpdateDrie kinderen die onderweg waren naar een voetbalkamp in Deventer, moesten vanmorgen worden getroost met traumabeertjes. De auto waarin zij en twee volwassenen zaten, botste in Laren op een andere auto die bestuurd werd door een jongeman.

 1. 
Gunning busvervoer aan EBS onder vuur: bod is ‘onrealistisch’ en ‘onbegrijpelijk', zegt concurrent Qbuzz
  PREMIUM
  2

  Gunning busvervoer aan EBS onder vuur: bod is ‘onrealis­tisch’ en ‘onbegrij­pe­lijk', zegt concurrent Qbuzz

  EBS won in april het openbaar busvervoer in de regio IJssel-Vecht. Maar concurrent QBuzz zet nu grote vraagtekens bij de financiële haalbaarheid en maakt officieel bezwaar bij de provincie Overijssel. QBuzz vermoedt dat de spelregels rondom de bieding - het bod moet realistisch zijn - zijn overtreden. Als dat zo is, dan ligt er opnieuw een bom onder het streekvervoer.
 2. Weer verdwijnt een grote horecazaak uit Zutphense binnenstad: ‘Beetje verdriet, beetje trots’
  PREMIUM

  Weer verdwijnt een grote horecazaak uit Zutphense binnenstad: ‘Beetje verdriet, beetje trots’

  Het voormalig Intertoys-pand op de Schupstoel was jarenlang één van de meest prominente leegstaande panden van de Zutphense binnenstad. Vorig jaar blies koffiespeciaalzaak Van Rossum met een tweede vestiging nieuw leven in het pand, maar Frans en Dagmar van Rossum hebben de horecazaak alweer in de verkoop gezet. ,,We waren meer tijd kwijt met het oplossen van problemen, dan met onze passie: koffie maken.’’

Achterhoek