Volledig scherm
De bestelbus raakte in een slip en botste frontaal met een vrachtwagen. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Twenteroute N18 afgesloten na ongeluk bestelbus en vrachtwagen

GROENLO - De Twenteroute (N18) is ter hoogte van Groenlo afgesloten na een ongeluk met een vrachtwagen en een bestelbus. Verkeer moet omrijden. De bestuurder van de bestelbus is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde nadat de bestelbus met de wielen in de berm terecht kwam en in een slip raakte. De auto en de vrachtwagen botsten frontaal. De bestelbus is weg gesleept door een bergingsbedrijf. Ook de vrachtwagen raakte flink beschadigd.

De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Achterhoek