Unieke beelden: wolf slentert door Twente en steekt N736 over

videoEr zijn unieke beelden opgedoken van een wolf die slentert door Twente. Een automobilist filmde vanochtend hoe het roofdier de N736 overstak richting Volthe. Op de achtergrond is de rotonde in Rossum zichtbaar. 

3 reacties

 • Jules Vismale

  18 uur geleden
  Helaas zijn er in Nederland nog steeds een hoop mensen die denken dat ons kikkerland alleen maar voor de mens zelf is bestemd en niet voor dieren in de natuur! Ik ken namelijk zelf ook een hele hoop mensen die hier totaal niet thuishoren en zich vreselijk ondankbaar gedragen naar deze maatschappij die hen voedt, kleed en onderdak biedt! Die ene wolf maakt nog geen zomer en als dit een herdershond was geweest die schapen aanviel dan gaan we toch ook niet alle herdershonden hierna doden?
 • kirsten BEUZEKAMP

  2 dagen geleden
  Weet wel wie hier niet thuis hoort...de wolf in iedergeval wel.
 • J. Albers

  3 dagen geleden
  Waar zijn al die zogenaamde natuurliefhebbers met oogkleppen op? Ik zou zeggen meld je bij mij dan gaan we samen kijken als er weer een bloedbad is aangericht door deze roofdieren op schapen die geen schijn van kans hebben omdat ze niet kunnen vluchten. Deze dieren lopen in met gaas afgeschermde omheining waar dit roofdier zo overheen springt. De schapen lopen bij wijze van zo hun bek in. Afslachten, en de volgende moordpartij, en de volgende..... volslagen idioot die natuurgekkies.
 1. Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle
  Play

  Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle

 2. Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis
  Play

  Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis

Achterhoek