De iconische foto van Normaal, gemaakt tijdens een rondgang over de Veemarkt van Doetinchem. De foto is gebruikt als voorbeeld voor het bronzen standbeeld van de band.
Volledig scherm
PREMIUM
De iconische foto van Normaal, gemaakt tijdens een rondgang over de Veemarkt van Doetinchem. De foto is gebruikt als voorbeeld voor het bronzen standbeeld van de band. © DG

Van de slager die na een stapavond op de Veemarkt een koe kocht of een geit

stadse fratsenZoals bijna elke morgen zitten we bij de bakker op het plein koffie te drinken als ik - zonder aanleiding lijkt het - vertel over een maandagavond, bijna 25 jaar geleden. Na het zaalvoetballen was ik met wat medespelers in de binnenstad in een kroeg beland. Dat gebeurde vaker. Meestal ging ik na middernacht huiswaarts. Maar die avond gingen we een paar straten verder, de Veemarkt op. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Achterhoek