Verpleegkundige Margret Schout en bewoonster Annie Bulsink Brummelman leggen een puzzel in verzorgingstehuis Stegemanhof in Aalten. In dit verzorgingshuis is qua besmettingen nog niks aan de hand, personeel draagt een mondkapje bij langdurig contact.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegkundige Margret Schout en bewoonster Annie Bulsink Brummelman leggen een puzzel in verzorgingstehuis Stegemanhof in Aalten. In dit verzorgingshuis is qua besmettingen nog niks aan de hand, personeel draagt een mondkapje bij langdurig contact. © Jan Ruland van den Brink

Verzorgingstehuizen in regio houden adem in, eerste besmettingen zijn feit: ‘We zijn zeer bezorgd’

NIJMEGEN / OPHEUSDEN/ AALTEN - Verzorgingstehuizen worstelen met het oprukkende coronavirus. Allemaal willen ze voorkomen dat de boel hermetisch op slot moet, maar de aanpak wisselt. De één staat alleen buiten bezoek toe, anderen blijven zo lang mogelijk helemaal open. In Gelderland-Zuid is het virus al de muren van verpleeghuizen binnengedrongen.

0 reacties

  1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

    Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

    Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Achterhoek